Зарур масаллиқлар: 500 мл. зардоб, 200 гр. қайнатилган товуқ гўшти, 100 гр. консерваланган маккажўхори, 3 дона қайнатилган тухум, биттадан бодринг ва қайнатилган картошка, ярим боғ шивит, туз.
Тайёрланиши:
1. Қайнатилган товуқ гўштини терисини олиб ташлаб, тўртбурчак шаклда тўғранг. Бодрингни ҳам пўстидан тозалаб худди шу шаклда бўлаклайсиз.
2. Қайнатилган картошка ва тухумни ҳам тўртбурчак шаклда тўғрайсиз.
3. Тўғралган масаллиқларни аралаштириб, майдаланган шивит ва консерваланган маккажўхорини қўшинг. Кейин зардобни қуйиб, туз сепинг-да, ярим соат музлаткичда қолдиринг.
2 кишилик, 45 дақиқа
Манба: Darakchi.uz “Замин” янгиликларини “Twitter”да кузатиб боринг
Ctrl
Enter
Хато топдИнгизми?
Иборани ажратиб Ctrl+Enter тугмасини босингМавзуга оид янгиликлар
Футзал. Осиё Кубоги. Тожикистон Японияни гуруҳда қолдирди
Эрон президенти жиддий баёнот берди: «Исроилдан ҳеч нарса қолмайди»
Ўзбекистонда ўтган уч ойда қанча автомобиль ишлаб чиқарилган?
Россия дунёдаги биринчи водород ёқилғили автомобилни тақдим этди
Германияда мактаб ўқувчилари оммавий равишда ислом динини қабул қилмоқда
Crocus терактида айбланаётган тожикистонлик Далержон Мирзоевнинг ота-онаси ўғли ҳақида гапирди
Владимир Путин «Крокус»да содир этилган теракт учун ўч олишга чақирди
Америкалик олимлар барча учун бирдек фойдали жисмоний фаоллик турини аниқлади