Zarur masalliqlar: 450-500 gr. suyaksiz baliq go‘shti, yarim bog‘ kashnich ko‘kati, 2 osh qoshiq zaytun yog‘i, 4 osh qoshiq bodom mag‘zi, yarimta piyoz, 1 osh qoshiq limon sharbati, 2 bo‘lak sarimsoq piyoz, yarim bog‘ selderey ko‘kati, tuz.
Tayyorlanishi: 1. Bodom mag‘zini 10 daqiqa qaynagan suvga solib qo‘ying. So‘ng suvidan ajratib, har bir mag‘izning po‘stini arching.
2. Blenderga archilgan bodom mag‘zi, maydalangan piyoz va sarimsoq piyoz, zaytun yog‘i, kashnich, selderey hamda limon sharbatini solib, ezg‘ilang.
3. Katta bo‘laklarga ajratilgan baliq go‘shtini tuz va murch bilan marinadlab, pichoq yordamida har tarafidan chuqur bo‘lmagan kesimlar hosil qiling. So‘ng o‘simlik yog‘i solingan tovada ikki tarafini qizartirib qovuring.
4. Pishgan baliq go‘shtini likopchaga solib, ustidan sousni tekislab quying va pomidor-bodring bo‘laklari bilan dasturxonga tortishingiz mumkin.
Tayyorlanish vaqti: 35 daqiqa.
Manba: Darakchi.uz “Zamin” yangiliklarini “Youtube”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Ramzan Qodirovning 19 yoshli qizi medal bilan taqdirlandi
Damas uchun onlayn kontraktatsiya ochiladi
HAMAS yetakchisi: Isroil Rafahga kirsa, Falastin xalqi oq bayroqni ko‘tarmaydi
Futzal. Osiyo Kubogi. Tojikiston Yaponiyani guruhda qoldirdi
Crocus teraktida ayblanayotgan tojikistonlik Dalerjon Mirzoyevning ota-onasi o‘g‘li haqida gapirdi
Germaniyaning Knauf kompaniyasi Rossiyadan butunlay chiqib ketishini tasdiqladi
O‘zbekistonda o‘tgan uch oyda qancha avtomobil ishlab chiqarilgan?
AQSHning Suriyadagi harbiy bazasiga raketalar hujum qildi