Angliyaning Norvich shahrida oziq-ovqatlarni tadqiq qilish bo‘yicha Institut mutaxassislari hayoti davomida olma va olma sharbati iste’mol qiladigan odamlarning yuraklari fiziologik nuqtai nazardan yosh bo‘lishini aniqlashdi, deb yozadi hordiq.uz sayti.
Bunday odamlarning yurak-qon-tomir tizimlari olmani iste’mol qilishga moyil bo‘lmagan odamlarnikidan 17 yoshga yosh bo‘lar ekan.
Tadqiqotchilarning aniqlashlaricha, bunday samaraning sababi olmadagi epikatexin moddasi bo‘lib polifenolning bunday turi qon aylanishini yaxshilash va immun tizimini ko‘tarish qobiliyatiga ega ekan. Olma ham, uning sharbati ham aynan epikatexinga boy hisoblanadi. “Zamin” yangiliklarini “Instagram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
AQSH Isroildan yuz o‘girdimi? Netanyahu Vashingtonga bormaydi
Emmanuel Makron: “Ukraina tez orada qulashi mumkin”
Rossiyalik tergovchilar teraktda ayblanayotganlar oilasini so‘roq qilish uchun Tojikistonga keldi
Teraktdan keyin Rossiyadagi Tojikiston fuqarolari nafrat va tajovuzga duchor bo‘lmoqda
Rossiyaning harbiy operatsiyadagi manyovri Ukrainani hayratga soldi
Rossiya G‘azoga 29 tonnadan ortiq insonparvarlik yordami jo‘natdi
«Krokus»dagi hujum bo‘yicha sakkizinchi ayblanuvchining ismi oshkor qilindi
Qahva va saraton: olimlardan zo‘r yangilik!