Amerikalik olimlar qaynoq choy va qahvaning oʻlimga olib boradigan xavfini aniqlashdi, deb xabar qildi Darakchi nashri.
Ularning xulosalariga koʻra, qaynoq choy va qahva saraton kasalligiga sabab boʻlarkan.
Aytilishicha, Selsiy boʻyicha 90 daraja haroratdagi qaynoq choy va qahva ichilganda, ovqat hazm qilish tizimidagi organlarda saraton kasalligi shakllanishi mumkin ekan. Bu 90 foiz hollarda roʻy berishi mumkin. Shu bois qaynoq ichimliklarni ichishdan oldin biroz sovishga qoʻyish tavsiya etilmoqda. “Zamin” yangiliklarini “Youtube”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Rossiya qo‘shinlari Avdeyevkadagi ikkita qishloqni egallab oldi
Teraktdan keyin Rossiyadagi Tojikiston fuqarolari nafrat va tajovuzga duchor bo‘lmoqda
«Krokus»dagi hujum bo‘yicha sakkizinchi ayblanuvchining ismi oshkor qilindi
Emmanuel Makron: “Ukraina tez orada qulashi mumkin”
Erdo‘g‘on terrorchilar haqida keskin gapirdi
Rossiyalik tergovchilar teraktda ayblanayotganlar oilasini so‘roq qilish uchun Tojikistonga keldi
Rossiyaning harbiy operatsiyadagi manyovri Ukrainani hayratga soldi
Qahva va saraton: olimlardan zo‘r yangilik!