Baliq sovuq mizojli odamlarga yoqmaydi. Chunki uning o‘zi sovuqlik va namlik xususiyatiga ega.
Shu tufayli ham bunday mijozli kishilar baliqni murch, qalampir, kashnich urug‘i, shivit, bosh piyoz, sarimsoq, pomidor qaylasi qo‘shib pishirishsa va iste’mol qilishsa, maqsadga muvofiq bo‘ladi.
«Hordiq plyus» gazetasidan olindi
“Zamin” yangiliklarini “Vkontakti”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
O‘zbekistonda zilzilaga tayyorgarlik kuchaytiriladi
«Real Madrid» ustozi Karlo Anchelotti kechagi g‘alabadan so‘ng nimalar dedi?
Erdo‘g‘on: «Isroil Gitlerdan ham o‘tib ketdi»
Xotirani yaxshilashning juda oddiy usuli topildi
Biznes imkoniyatingizni kengaytiring
Buxoro viloyatida «Neksiya-3» avtomashinasi buklanib qoldi
Davlat xavfsizlik xizmati maklerlarga qo‘shib mansabdorlarni ham qo‘lga oldi
Sirdaryoda budjetga juda ko‘p miqdorda zarar yetkazgan mayning ferma aniqlandi