Buyuk britaniyalik va norvegiyalik olimlar oshqozon-ichak kasalliklari, jumladan, saratonning oldini olish uchun eng foydali oziq-ovqatlar ro‘yxatini e’lon qildilar.
Unga ko‘ra, anor, qizil uzum navlari, nok, qo‘ziqorin, yasmiq, soya hamda yashil no‘xat xastalikka qarshi immunitetni oshiradi. Olimlarning fikricha, ushbu ne’matlar autofagiya (zararli tarkibiy qismlarni hujayra qabul qilishi)ga ijobiy ta’sir ko‘rsatadi va organizmdagi yallig‘lanish jarayonlarining rivojlanishiga to‘sqinlik qiladi. “Zamin” yangiliklarini “Youtube”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Rossiya qo‘shinlari Avdeyevkadagi ikkita qishloqni egallab oldi
Teraktdan keyin Rossiyadagi Tojikiston fuqarolari nafrat va tajovuzga duchor bo‘lmoqda
«Krokus»dagi hujum bo‘yicha sakkizinchi ayblanuvchining ismi oshkor qilindi
Emmanuel Makron: “Ukraina tez orada qulashi mumkin”
Erdo‘g‘on terrorchilar haqida keskin gapirdi
Rossiyalik tergovchilar teraktda ayblanayotganlar oilasini so‘roq qilish uchun Tojikistonga keldi
Rossiyaning harbiy operatsiyadagi manyovri Ukrainani hayratga soldi
Qahva va saraton: olimlardan zo‘r yangilik!