Quyon go‘shtida oqsil yuqori darajada, yog‘ juda kam bo‘lgani bois u tovuq, kurka, qo‘y, mol go‘shtlariga nisbatan shifobaxshroq. Shuning uchun uni oshqozon kasalligi, yurak-qon tomiri xastaligi va vaznni kamaytirish uchun yeyish tavsiya etiladi.
Quyon go‘shtida letsitin ko‘pligi tufayli uni muntazam iste’mol qilib turish aterosklerozdan saqlaydi.
Bundan tashqari quyon go‘shti yurak atrofini yog‘ bosib qolishidan asraydi.
Quyon yog‘i yanada foydaliroq. Agar uni asal bilan aralashtirib, surunkali yo‘talga qarshi ko‘krak va orqa kurakka surtsangiz, yo‘tal yengiladi. “Zamin” yangiliklarini “Odnoklassniki”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Zelenskiyga ukrainaliklar haqida kutilmagan yangilik aytildi
Futzal. Osiyo Kubogi. Tojikiston Yaponiyani guruhda qoldirdi
Olimlar o‘quvchilarning familiyasidagi bosh harf ularning bahosiga ta’sir qilishini aniqladi
Ramzan Qodirovning 19 yoshli qizi medal bilan taqdirlandi
O‘zbekistonda o‘tgan uch oyda qancha avtomobil ishlab chiqarilgan?
AQSHning Suriyadagi harbiy bazasiga raketalar hujum qildi
Akademik Qodir G‘ulomov Qo‘shrabotda bo‘ldi
Shveysariya prezidenti Putinga maktub yo‘lladi