Sabzi sharbatida vitaminlardan A, V, S, D, Ye, K mavjud. U ishtahani ochadi, hazm ishini yaxshilaydi, tishlarni va immunitetni mustahkamlaydi, teri va ko‘zlar uchun foydali.
Lekin sabzi suvini haddan ortiq ichish yaramaydi, chunki u yog‘da eriydigan A vitaminiga boy bo‘lib, uning ortiqchasi gipervitaminoz va jigar faoliyatining buzilishiga olib kelishi mumkin. “Zamin” yangiliklarini “Vkontakti”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Teraktdan keyin Rossiyadagi Tojikiston fuqarolari nafrat va tajovuzga duchor bo‘lmoqda
«Krokus»dagi hujum bo‘yicha sakkizinchi ayblanuvchining ismi oshkor qilindi
Emmanuel Makron: “Ukraina tez orada qulashi mumkin”
Rossiyalik tergovchilar teraktda ayblanayotganlar oilasini so‘roq qilish uchun Tojikistonga keldi
Suvni tik turgan holda ichish mumkin emasligi ilmiy jihatdan isbotlandi
Qahva va saraton: olimlardan zo‘r yangilik!
Rossiyaning harbiy operatsiyadagi manyovri Ukrainani hayratga soldi
Rossiya G‘azoga 29 tonnadan ortiq insonparvarlik yordami jo‘natdi