Ibn Sino qovoqni qo‘rda ko‘mib pishirib, qand bilan aralashtirib, ichni yumshatish uchun iste’mol qilishni tavsiya etgan. Qovoq shirasi bilan esa tomoq og‘rig‘i va miya kasalliklarini davolagan.
Shuningdek, qovoq qo‘rga ko‘mib pishirilib, qo‘l-oyoqning og‘rigan joylariga bog‘lansa, og‘riqni qoldiradi. Shu tarzda pishirilgan qovoqni o‘simlik moyi bilan aralashtirib, bitmaydigan yaralar ustiga bog‘lansa, malhamdek ta’sir qiladi. “Zamin” yangiliklarini “Facebook”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Ramzan Qodirovning 19 yoshli qizi medal bilan taqdirlandi
AQSHning Suriyadagi harbiy bazasiga raketalar hujum qildi
Futzal. Osiyo Kubogi. Tojikiston Yaponiyani guruhda qoldirdi
O‘zbekistonda o‘tgan uch oyda qancha avtomobil ishlab chiqarilgan?
Shveysariya prezidenti Putinga maktub yo‘lladi
HAMAS yetakchisi: Isroil Rafahga kirsa, Falastin xalqi oq bayroqni ko‘tarmaydi
Crocus teraktida ayblanayotgan tojikistonlik Dalerjon Mirzoyevning ota-onasi o‘g‘li haqida gapirdi
Olimlar o‘quvchilarning familiyasidagi bosh harf ularning bahosiga ta’sir qilishini aniqladi