Quyon go‘shtida oqsil yuqori darajada, yog‘ juda kam bo‘lgani bois u tovuq, kurka, qo‘y, mol go‘shtlariga nisbatan shifobaxshroq. Shuning uchun uni oshqozon kasalligi, yurak-qon tomiri xastaligi va vaznni kamaytirish uchun yeyish tavsiya etiladi.
Quyon go‘shtida letsitin ko‘pligi tufayli uni muntazam iste’mol qilib turish aterosklerozdan saqlaydi.
Bundan tashqari quyon go‘shti yurak atrofini yog‘ bosib qolishidan asraydi.
Quyon yog‘i yanada foydaliroq. Agar uni asal bilan aralashtirib, surunkali yo‘talga qarshi ko‘krak va orqa kurakka surtsangiz, yo‘tal yengiladi. “Zamin” yangiliklarini “Instagram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
«Real Madrid» ustozi Karlo Anchelotti kechagi g‘alabadan so‘ng nimalar dedi?
Erdo‘g‘on: «Isroil Gitlerdan ham o‘tib ketdi»
O‘zbekistonda zilzilaga tayyorgarlik kuchaytiriladi
Biznes imkoniyatingizni kengaytiring
AQSH razvedkasi: Ukraina 2024 yil oxirigacha urushda yutqazishi mumkin
Qondagi shakar miqdorini tartibga soluvchi foydali meva nomi aytildi
Xotirani yaxshilashning juda oddiy usuli topildi
Sirdaryoda budjetga juda ko‘p miqdorda zarar yetkazgan mayning ferma aniqlandi