Amerikalik olimlar qaynoq choy va qahvaning oʻlimga olib boradigan xavfini aniqlashdi, deb xabar qildi Darakchi nashri.
Ularning xulosalariga koʻra, qaynoq choy va qahva saraton kasalligiga sabab boʻlarkan.
Aytilishicha, Selsiy boʻyicha 90 daraja haroratdagi qaynoq choy va qahva ichilganda, ovqat hazm qilish tizimidagi organlarda saraton kasalligi shakllanishi mumkin ekan. Bu 90 foiz hollarda roʻy berishi mumkin. Shu bois qaynoq ichimliklarni ichishdan oldin biroz sovishga qoʻyish tavsiya etilmoqda. “Zamin” yangiliklarini “Vkontakti”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Rossiya dunyodagi birinchi vodorod yoqilg‘ili avtomobilni taqdim etdi
Damas uchun onlayn kontraktatsiya ochiladi
Germaniyada maktab o‘quvchilari ommaviy ravishda islom dinini qabul qilmoqda
Vladimir Putin «Krokus»da sodir etilgan terakt uchun o‘ch olishga chaqirdi
Futzal. Osiyo Kubogi. Tojikiston Yaponiyani guruhda qoldirdi
Amerikalik olimlar barcha uchun birdek foydali jismoniy faollik turini aniqladi
O‘zbekistonda o‘tgan uch oyda qancha avtomobil ishlab chiqarilgan?
Crocus teraktida ayblanayotgan tojikistonlik Dalerjon Mirzoyevning ota-onasi o‘g‘li haqida gapirdi