Foto: «Gastranom»
Oddiy kotlet tayyorlash va iste’mol qilishdan charchaganlar e’tiboriga «lo‘li kabob» retseptini taqdim qilamiz.
Buning uchun quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:
Go‘sht — 0,5 kg
Piyoz 3 dona
Sarimsoq piyoz
Tuxum 2 dona
Mayonez — 1 osh qoshiq
Tuz va ziravorlar
Tayyorlanish jarayoni:
1. Qiyma maydalagichdan go‘sht va piyozni chiqarib aralashtiring.
2. Carimsoq piyoz, mayonez, tuxum, tuz va ziravorlarni qo‘shing.
3. Tayyor qiymani bir necha soatga muzlatkichga qo‘ying.
4. Tayyor masalliqdan kaboblarni patnisga tering
5. 180 daraja qizigan pechda 25 daqiqa pishiring.
Tayyor kaboblarni garnir bilan qo‘shib yeyishingiz mumkin. “Zamin” yangiliklarini “Facebook”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Erdo‘g‘on: «Isroil Gitlerdan ham o‘tib ketdi»
«Real Madrid» ustozi Karlo Anchelotti kechagi g‘alabadan so‘ng nimalar dedi?
O‘zbekistonda zilzilaga tayyorgarlik kuchaytiriladi
Biznes imkoniyatingizni kengaytiring
Nega Tramp Zelenskiyni yomon ko‘radi?
Qondagi shakar miqdorini tartibga soluvchi foydali meva nomi aytildi
Zelenskiy: Rossiya Ukrainaning issiqlik energetikasini deyarli to‘liq yakson qildi
Qozog‘istonlik milliarderlar suv toshqinidan zarar ko‘rgan hududlarga mablag‘ ajratdi