Foto: Tengrinews
Shifokor hamda teleboshlovchi Aleksandr Myasnikov kolbasa mahsulotlarini tez-tez iste’mol qilish oshqozon saratoniga olib kelishi mumkinligini ma’lum qildi. Bu haqda «RIA Novosti»ga tayanib, Tengrinews xabar berdi.
«Barcha kolbasa mahsulotlari 2015 yilda kanserogenlar ro‘yxatiga kiritilgan. Kolbasa rasmiy kanserogen hisoblanadi» − deydi mutaxassis «Rossiya 1» telekanalida.
Shifokorning so‘zlariga ko‘ra, kolbasa tarkibida ko‘p miqdorda transyog‘ va tuz bo‘lganligi sababli ushbu mahsulotni ortiqcha iste’mol qilish organizm uchun zararli sanaladi.
To‘g‘ri ovqatlanish mutaxassislari xarid qilingan kolbasani uy sharoitida tayyorlanganiga yoki go‘sht mahsuloti bilan almashtirishni maslahat beradi. “Zamin” yangiliklarini “Odnoklassniki”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Rossiya qo‘shinlari Avdeyevkadagi ikkita qishloqni egallab oldi
Teraktdan keyin Rossiyadagi Tojikiston fuqarolari nafrat va tajovuzga duchor bo‘lmoqda
«Krokus»dagi hujum bo‘yicha sakkizinchi ayblanuvchining ismi oshkor qilindi
Emmanuel Makron: “Ukraina tez orada qulashi mumkin”
Erdo‘g‘on terrorchilar haqida keskin gapirdi
Rossiyalik tergovchilar teraktda ayblanayotganlar oilasini so‘roq qilish uchun Tojikistonga keldi
Rossiyaning harbiy operatsiyadagi manyovri Ukrainani hayratga soldi
Qahva va saraton: olimlardan zo‘r yangilik!