Foto: «Moscow-oblast.sm-news.ru»
Tish rangiga, ayniqsa, tarkibida aminokislotalar va pigmentlar bo‘lgan mahsulotlar ko‘proq ta’sir ko‘rsatadi.
Stomatologlarning fikriga ko‘ra, chernika, qora smorodina, marinadlangan lavlagi, gilos va olcha sharbati, qizil sharob, shuningdek, rang-barang gazlangan ichimliklar, qayla va ziravorlar tish rangini o‘zgartiradi.
Mutaxassislarning ta’kidlashicha, doimo choy va qahva ichish ham tish rangiga salbiy ta’sir o‘tkazadi. Ustiga-ustak, choy tishlarni yanada ko‘proq qoraytiradi. Bunday ichimliklarni har safar iste’mol qilgandan so‘ng og‘izni chayish yoki maxsus tish ko‘pigini surtish kifoya. Faqat har kuni ertalab tishlarni yaxshilab yuvish zarur. “Zamin” yangiliklarini “Instagram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Nebenzya G‘arbning BMT Xavfsizlik Kengashidagi nutqini ikkiyuzlamachilik paradi deb atadi
Buxoro viloyatida «Neksiya-3» avtomashinasi buklanib qoldi
Mojarodan so‘ng Ukrainani nima kutayotgani ma’lum bo‘ldi
Eronning Isroilga hujumi shunchaki spektakl edimi?..
Pentagonning sobiq tahlilchisi G‘arb nega Ukrainada tinchlik istamasligini tushuntirdi
“Tolibon” Eronning Isroilga qarshi hujumini qo‘llab-quvvatladi
Davlat xavfsizlik xizmati maklerlarga qo‘shib mansabdorlarni ham qo‘lga oldi
Shomurodov, navbat “Yuventus”ga!