
Foto: «Moscow-oblast.sm-news.ru»
Tish rangiga, ayniqsa, tarkibida aminokislotalar va pigmentlar bo‘lgan mahsulotlar ko‘proq ta’sir ko‘rsatadi.
Stomatologlarning fikriga ko‘ra, chernika, qora smorodina, marinadlangan lavlagi, gilos va olcha sharbati, qizil sharob, shuningdek, rang-barang gazlangan ichimliklar, qayla va ziravorlar tish rangini o‘zgartiradi.
Mutaxassislarning ta’kidlashicha, doimo choy va qahva ichish ham tish rangiga salbiy ta’sir o‘tkazadi. Ustiga-ustak, choy tishlarni yanada ko‘proq qoraytiradi. Bunday ichimliklarni har safar iste’mol qilgandan so‘ng og‘izni chayish yoki maxsus tish ko‘pigini surtish kifoya. Faqat har kuni ertalab tishlarni yaxshilab yuvish zarur. “Zamin” yangiliklarini “Twitter”da kuzatib boring
Tish rangiga, ayniqsa, tarkibida aminokislotalar va pigmentlar bo‘lgan mahsulotlar ko‘proq ta’sir ko‘rsatadi.
Stomatologlarning fikriga ko‘ra, chernika, qora smorodina, marinadlangan lavlagi, gilos va olcha sharbati, qizil sharob, shuningdek, rang-barang gazlangan ichimliklar, qayla va ziravorlar tish rangini o‘zgartiradi.
Mutaxassislarning ta’kidlashicha, doimo choy va qahva ichish ham tish rangiga salbiy ta’sir o‘tkazadi. Ustiga-ustak, choy tishlarni yanada ko‘proq qoraytiradi. Bunday ichimliklarni har safar iste’mol qilgandan so‘ng og‘izni chayish yoki maxsus tish ko‘pigini surtish kifoya. Faqat har kuni ertalab tishlarni yaxshilab yuvish zarur. “Zamin” yangiliklarini “Twitter”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingFikrlar (0)
Mavzuga oid yangiliklar

Chirchiq shahrida qarzdor korxonadan 1 mlrd. so‘mdan ziyod qarzdorlik undirildi

Ko‘k choy va tabiiy sharbatlar koronavirusni zaiflashtiradimi?

Toshkentda «Maxsustrans» mashinasi yonib ketdi (foto)

Zarina Nizomiddinova shilqim yigitlardan qanday qutulishini aytdi

Oqqo‘rg‘onda sug‘urta kompaniyasi va bank a’zolaridan iborat jinoiy guruh fosh qilindi

Qora dengiz tubida noyob qadimiy kema topildi