Diyetolog Aleksandra Lapina kefirni eng foydali fermentlangan sut mahsuloti deb atadi. Bu haqda RIA Novosti yozmoqda.
Uning so‘zlariga ko‘ra, bu ichimlik yurak-qon tomir va asab tizimiga foydali ta’sir ko‘rsatadi, shuningdek, kalsiy manbai hisoblanadi.
«Uning tarkibida oqsillar, yog‘lar va mikroyelementlar mavjud. U ochlikni bartaraf etadi va metabolizmni yaxshilaydi. Ichaklarga ijobiy ta’sir ko‘rsatadi, shishiradi, metabolizmni tezlashtiradi, toksinlarni tanadan olib tashlaydi»,— deydi Lapina.
Mutaxassisning qo‘shimcha qilishicha, sog‘likka foydali bo‘lishi uchun har kuni kefir ichish tavsiya etiladi. “Zamin” yangiliklarini “Facebook”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
AQSH rasmiylari: Millionlab amerikaliklar xitoylik hakerlar hujumiga uchragan
AQSH politsiyachilarining «aqlli qarori» Legoga ma’qul kelmadi
Dubay hukmdorining eng go‘zal qizi qanday hayot kechiradi?
«Tolibon» Moskvadagi terakt tashkilotchilarini yo‘q qilishga va’da berdi
Rossiyaning harbiy operatsiyadagi manyovri Ukrainani hayratga soldi
Rossiya G‘azoga 29 tonnadan ortiq insonparvarlik yordami jo‘natdi
«Krokus»dagi hujum bo‘yicha sakkizinchi ayblanuvchining ismi oshkor qilindi
Emmanuel Makron: “Ukraina tez orada qulashi mumkin”