Quyida kundalik hayotimizda qo‘llash uchun qulay va inson organizmi uchun kerakli bo‘lgan lavlagining 5 ta foydali xususiyatlari bilan tanishing:
1. Qabziyat bezovta qilsa, 100-150 gr. qaynatilgan lavlagini och qoringa iste’mol qiling.
2. Qon kamayganda, teng miqdordagi sabzi, lavlagi, turp sharbatini aralashtiring. Kuniga 1-2 osh qoshiqdan ovqatdan avval qabul qiling.
3. Sabzi, bodring, lavlagi sharbatini teng miqdorda aralashtirib, 1 soat davomida muzlatkichda tindiring. Yarim stakandan ichiing. Bu sharbatlar
aralashmasi jigar va ichak faoliyatini yaxshilaydi, immunitetni ko‘tarib, ko‘rish qobiliyatini tiklaydi. Tayyor sharbatni bir kundan ortiq saqlamang.
4. Flebit (tomirlar shamollashi)da 50 gr. lavlagi bargini 1 litr qaynagan suvda damlang. 10 daqiqa tindiring va ovqatdan so‘ng yarim stakandan iste’mol qiling. Tomirlar faoliyatini yaxshilaydi.
5. Qon bosimi yuqori bo‘lganda, lavlagi sharbatini asal bilan aralashtirib, yarim stakandan kuniga 3-4 marta iching. “Zamin” yangiliklarini “Vkontakti”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Rossiya qo‘shinlari Avdeyevkadagi ikkita qishloqni egallab oldi
Rossiyalik tergovchilar teraktda ayblanayotganlar oilasini so‘roq qilish uchun Tojikistonga keldi
Rossiyaning harbiy operatsiyadagi manyovri Ukrainani hayratga soldi
Qahva va saraton: olimlardan zo‘r yangilik!
Moskvadagi terakt bo‘yicha yana uch kishi ushlandi
AQSH Ukrainadagi muvaffaqiyatsizlikdan so‘ng noqulay haqiqatni tan olishi kerak
OAV Rossiya harakati G‘arbni qanday tushkunlikka solganini oshkor qildi
Suvni tik turgan holda ichish mumkin emasligi ilmiy jihatdan isbotlandi