Havaskor oshpazlar ko‘pincha borsh tayyorlashda bir qator xatolarga yo‘l qo‘yadi. Bu haqda ukrainalik oshpaz Anton Samoylov aytib o‘tdi.
Uning ta’kidlashicha, eng asosiy xato — borshga qovurilgan poliz mahsulotlari solishdir. Agar taomga o‘zi shundoq ham yog‘li go‘sht solingan bo‘lsa, borsh haqiqiy fojeaga aylanadi.
«O‘zingiz bir o‘ylab ko‘ring, quyruq yog‘ini qovurish uchun tovaga yog‘ solsangiz nima bo‘lar edi. Bu ham xuddi shunga o‘xshash holat», — deydi oshpaz. U borsh uchun lozim bo‘lgan lavlagi, savzi, karam va piyozni qozonga xomligicha tashlashni maslahat berdi. “Zamin” yangiliklarini “Instagram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Vladimir Putin «Krokus»da sodir etilgan terakt uchun o‘ch olishga chaqirdi
“Tolibon” Afg‘onistonning Xost viloyatida besh nafar fuqaroni qamchi bilan jazoladi
Mariya Zaxarova ukrainaliklarni Amerika hindulariga o‘xshatdi
Rossiya dunyodagi birinchi vodorod yoqilg‘ili avtomobilni taqdim etdi
Velosipedda sayr qilish uchun 3 sabab: yoshartiradi, ozdiradi va umrni uzaytiradi
Germaniyada maktab o‘quvchilari ommaviy ravishda islom dinini qabul qilmoqda
Zoir Mirzayev “Telefonsiz maktab”ga 300 mln so‘m mukofot berdi
Amerikalik olimlar barcha uchun birdek foydali jismoniy faollik turini aniqladi