14:15 / 28.02.2018
8 889

Картошкани пиширишнинг ўзгача усуллари

Картошкани пиширишнинг ўзгача усуллари
Картошкадан оддийроқ нарса йўқдек кўринса ҳам, бу оддий маҳсулотдан кўплаб ўзига хос ва мазали таомлар тайёрлаш мумкин. Масалан…

Испанча тортиля
Картошкали тортиля — картошка ва пиёз аралаштирилган тухумли қуймоқ. Кўпинча нонуштада тортилади.

Бу таомга картошка ва пиёздан бошқа сабзавотлар ҳам ишлатса бўлади. Тухумга аралаштиришдан олдин у билан бир вақтда тайёр бўлиши учун хом сабзавотлар пишириб олинади.

Португалча картошкали крокетлар
Талқон сепилиб қовурилган картошкали пюредан тайёрланган бу таом дастлаб Францияда пайдо бўлган. Кейинчалик крокетлар ҳам ноёб таом, ҳам фастфуд сифатида дунёга машҳур бўлди.

Манба: hordiq.uz

arenda kvartira tashkent


Ctrl
Enter
Хато топдИнгизми?
Иборани ажратиб Ctrl+Enter тугмасини босинг
Янгиликлар » Жамият » Картошкани пиширишнинг ўзгача усуллари