Фото: Tengrinews
Шифокор ҳамда телебошловчи Александр Мясников колбаса маҳсулотларини тез-тез истеъмол қилиш ошқозон саратонига олиб келиши мумкинлигини маълум қилди. Бу ҳақда «РИА Новости»га таяниб, Tengrinews хабар берди.
«Барча колбаса маҳсулотлари 2015 йилда кансерогенлар рўйхатига киритилган. Колбаса расмий кансероген ҳисобланади» − дейди мутахассис «Россия 1» телеканалида.
Шифокорнинг сўзларига кўра, колбаса таркибида кўп миқдорда трансёғ ва туз бўлганлиги сабабли ушбу маҳсулотни ортиқча истеъмол қилиш организм учун зарарли саналади.
Тўғри овқатланиш мутахассислари харид қилинган колбасани уй шароитида тайёрланганига ёки гўшт маҳсулоти билан алмаштиришни маслаҳат беради. “Замин” янгиликларини “Facebook”да кузатиб боринг
Ctrl
Enter
Хато топдИнгизми?
Иборани ажратиб Ctrl+Enter тугмасини босингМавзуга оид янгиликлар
БААда исроиллик раввин ўлдириб кетилди
Украина Курск областида эгаллаб олган ҳудудларининг 40 фоиздан ортиғини йўқотди
Медведев: Махсус ҳарбий операция учун қуролларнинг аксарияти Россияда ишлаб чиқарилади
Абдусалом Азизов Ўзбекистон президенти ҳузуридаги Хавфсизлик кенгашига ўтказилди
Европа Чемпионлар Лигасининг 5-турида қандай натижадар қайд этилди?
Филиппинда амалдор президент ва рафиқасини ўлдириш учун қотил ёллади
Максим Шацких "Истиқлол"га қарши ўйин олдидан нималар деди?
Хонанда Муниса Ризаева илк марта она бўлди