Baliq sovuq mizojli odamlarga yoqmaydi. Chunki uning o‘zi sovuqlik va namlik xususiyatiga ega.
Shu tufayli ham bunday mijozli kishilar baliqni murch, qalampir, kashnich urug‘i, shivit, bosh piyoz, sarimsoq, pomidor qaylasi qo‘shib pishirishsa va iste’mol qilishsa, maqsadga muvofiq bo‘ladi.
«Hordiq plyus» gazetasidan olindi
“Zamin” yangiliklarini “Twitter”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Raqobat qo‘mitasi birjada Ai-80 benzini boshlang‘ich narxiga cheklov o‘rnatdi
NATO sobiq qo‘mondoni: “Putin Ukrainaning taxminan 20 foizini qo‘lga kiritadi”
AQSH Isroilga puli to‘langan buldozerlarni bermadi
Trampning o‘g‘li Zelenskiy yaqin orada «nafaqadan» mahrum bo‘lishini yozdi
Tramp Putinga qo‘ng‘iroq qilib, Ukrainadagi urushni muhokama qildi
Shavkat Mirziyoyev: “Falastinlik bolalar va ayollarni beg‘araz davolashga tayyormiz”
Immunitetni ko‘tarish uchun 6 ta eng yaxshi vitamin
«Mosfilm» kinostudiyasi o‘z omboridagi tanklarni Rossiya armiyasiga topshirdi