Doimiy ochlik hissi qand kasalligi rivojlanayotganidan darak berishi mumkin. Bu haqda Sof.uz nashri xabar qilmoqda.
Britaniyalik olim Metyu Keypxornning so‘zlariga ko‘ra, agar inson taom iste’mol qilgandan so‘ng ochlik hissini sezishda davom etsa, shifokorga murojaat qilish lozim.
U kechki ovqatga alohida e’tibor qaratish kerakligini tushuntirdi. Agar to‘yimli taom iste’mol qilinsa, ochlik hissi ovqatlanishdan so‘ng olti soat ichida paydo bo‘lmasligi kerak.
Uyquga yotishdan oldin tamaddi qilgingiz kelsa, bu ham xavotirli alomat. Chunki uyqudan oldingi ishtaha metabolik buzilishlar yoki qondagi saxar miqdori oshishining yana bir muhim belgilaridan hisoblanadi. “Zamin” yangiliklarini “Vkontakti”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Zoir Mirzayev “Telefonsiz maktab”ga 300 mln so‘m mukofot berdi
Piyoda yurish va bog‘dorchilik bilan shug‘ullanish depressiyaga chalinishni 23 foizga kamaytiradi
Xitoy AQSHni «qizil chiziqlar»ni kesib o‘tishdan ogohlantirdi va «dushman emas, hamkor» bo‘lishga chaqirdi
Ortiqcha vaznli insonlar uchun sog‘lom ovqatlanishning beshta muhim qoidasi
Ruslar Abrams tanklarining zaif tomonini topishdi
Germaniyada ishlash istagida bo‘lgan o‘zbekistonlik mutaxassislar uchun nemis tili o‘rgatiladi
AQSHning G‘azodagi siyosatidan norozi Davlat departamenti rasmiysi iste’foga chiqdi
Lukashenko G‘arbga tahdid bilan chiqdi