
Shirinliklar ular ishlab chiqariladigan joylar singari turli xil bo‘ladi. Daryo nashri do‘konlardan izlab topa olmaydigan shirinliklar ro‘yxatini tuzib chiqdi.
«Ameshin» qandolat uyi obakilari
Yaponiyada ularni tayyorlashda oddiy kraxmal va shakar qiyomidan foydalaniladi. Lekin ular xuddi san’at asari kabi ko‘rinishga ega va eyishga ko‘z qiymaydi.
Choy shokoladi
Choy shokoladini xitoy ko‘k choyi «matcha» asosida qilishadi va u birinchi marta bir necha yil ilgari Yaponiyada paydo bo‘ldi.
Shokoladli «hapdorilari»
Internet foydalanuvchilari bu shirinlikni juda tez payqashdi va hozir tarmoqdan bunday «baxt hapdorilari» reseptini bemalol topsa bo‘ladi.
Uncle Oinker’s Bacon Mints
Bu konfet birlashtirish imkonsiz bo‘lib ko‘ringan ta’mlar – tuzlangan bekon va yalpizdan yaratilgan. “Zamin”ni Telegramʻda oʻqing!
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar