
Olimlar ayollar uchun eng foydali parhezni aniqlashdi, deya ma’lum qildi Darakchi nashri.
Garvard tibbiyot maktabi mutaxassislari ojiza xilqatlarning ratsioni sabzavot va mevalarga asoslanishi lozimligini, go‘sht va qandolat mahsulotlarini chegaralash kerakligini aniqlashdi.
Ushbu diyetaga amal qilgan ayollar ozish bilan birga yurak-qon tomir kasalliklari xavfidan xalos bo‘lar ekan.
Vrachlar ayollarga nonushta vaqtida sabzavotlar qo‘shib qovurilgan tuxum tanovul qilishni, boshqa vaqt esa kartoshka, vermishel, loviya iste’mol qilishni tavsiya qilishmoqda. “Zamin”ni Telegramʻda oʻqing!
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar