Foto: Tengrinews
Shifokor hamda teleboshlovchi Aleksandr Myasnikov kolbasa mahsulotlarini tez-tez iste’mol qilish oshqozon saratoniga olib kelishi mumkinligini ma’lum qildi. Bu haqda «RIA Novosti»ga tayanib, Tengrinews xabar berdi.
«Barcha kolbasa mahsulotlari 2015 yilda kanserogenlar ro‘yxatiga kiritilgan. Kolbasa rasmiy kanserogen hisoblanadi» − deydi mutaxassis «Rossiya 1» telekanalida.
Shifokorning so‘zlariga ko‘ra, kolbasa tarkibida ko‘p miqdorda transyog‘ va tuz bo‘lganligi sababli ushbu mahsulotni ortiqcha iste’mol qilish organizm uchun zararli sanaladi.
To‘g‘ri ovqatlanish mutaxassislari xarid qilingan kolbasani uy sharoitida tayyorlanganiga yoki go‘sht mahsuloti bilan almashtirishni maslahat beradi. “Zamin” yangiliklarini “Youtube”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Ispaniya va Gretsiya Kiyevga Patriot tizimlarini yetkazib berishdan bosh tortdi
Zoir Mirzayev “Telefonsiz maktab”ga 300 mln so‘m mukofot berdi
Velosipedda sayr qilish uchun 3 sabab: yoshartiradi, ozdiradi va umrni uzaytiradi
Uchar avtomobil yo‘lovchi bilan birinchi parvozini amalga oshirdi (video)
Ruslar Abrams tanklarining zaif tomonini topishdi
Global Janub kimniki?
“Tolibon” Afg‘onistonning Xost viloyatida besh nafar fuqaroni qamchi bilan jazoladi
Mariya Zaxarova ukrainaliklarni Amerika hindulariga o‘xshatdi