Amerikalik olimlar qaynoq choy va qahvaning oʻlimga olib boradigan xavfini aniqlashdi, deb xabar qildi Darakchi nashri.
Ularning xulosalariga koʻra, qaynoq choy va qahva saraton kasalligiga sabab boʻlarkan.
Aytilishicha, Selsiy boʻyicha 90 daraja haroratdagi qaynoq choy va qahva ichilganda, ovqat hazm qilish tizimidagi organlarda saraton kasalligi shakllanishi mumkin ekan. Bu 90 foiz hollarda roʻy berishi mumkin. Shu bois qaynoq ichimliklarni ichishdan oldin biroz sovishga qoʻyish tavsiya etilmoqda. “Zamin” yangiliklarini “Instagram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Buyuk Britaniya va Ukraina 100 yillik hamkorlik bo‘yicha muzokaralarni boshladi
Toshkent-Andijon pullik yo‘li loyihasi 4,65 mlrd dollarga baholandi
Messining kelishi "Inter Mayami" budjetiga qanday ta’sir qildi?
SSKA ustozi Fedotov Abbos Fayzullayevning jamoaga qaytgani haqida nima dedi?
O‘zbekistonda Xitoy bilan hamkorlikda chiqindilarni yoqish zavodi quriladi
Xorazmda Eron korxonalari uchun alohida sanoat zonasi tashkil etilyapti
Bekxem Ronalduni “Inter Mayami”ga olib kelish bo‘yicha ish boshladi
U-23 Osiyo Kubogi. O‘zbekiston so‘nggi daqiqalarda gol o‘tkazib yubordi va 2-o‘rin bilan yakunladi