To‘g‘ri nonushta – kun davomida yaxshi kayfiyat, quvvat va eng asosiysi mustahkam immunitet garovi.
Ideal nonushtada qanday ichimlikni ichish salomatlik uchun ko‘proq foydali bo‘ladi? Shifokor- parhezshunos, endokrinolog Mariya Navitskaya bu borada o‘z tavsiyalarini keltirib o‘tdi. Bu haqda Sputnik Belarus ma’lum qildi.
Shifokorning aytishicha, nonushta vaqtida bir finjon qahva ichish zararli emas. So‘nggi tadqiqotlarga ko‘ra, eruvchan emas, balki tabiiy yanchilgan qahvani me’yorda iste’mol qilish hech qanday qon bosimi oshishi yoki yurak-qon tomir kasalliklarining boshqa turlariga olib kelmaydi.
Albatta, ushbu tetiklantiruvchi ichimlikni iste’mol qilish uchun yaxshilab nonushta qilish zarur. Chunki, och qoringa ichilgan qahva oshqozon shilliq qavatini shikastlantirish mumkin. Ko‘k choy bilan ham shunday ehtiyot bo‘lish zarur.
“Faqat shakar choy yoki qahva bilan nonushta qilish umuman mumkin emas. Chunki aldamchi to‘qlik va tetiklik hissi tez o‘tib ketadi va bundan so‘ng quvvat yo‘qoladi”, - deydi Mariya Navitskaya. “Zamin” yangiliklarini “Odnoklassniki”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Medvedev: Maxsus harbiy operatsiya uchun qurollarning aksariyati Rossiyada ishlab chiqariladi
BAAda isroillik ravvin o‘ldirib ketildi
Ukraina Kursk oblastida egallab olgan hududlarining 40 foizdan ortig‘ini yo‘qotdi
Boy davlatlar iqlimni moliyalashtirishni oshirishga rozi bo‘ldi
Ukraina o‘zining ballistik raketasini yaratish ustida ish olib bormoqda
NATO bosh kotibi Donald Tramp bilan uchrashdi
O‘tmishingiz bilan yarashing...
Shavkat Mirziyoyev Yangihayotda barpo etilayotgan “Yangi avlod” maxsus sanoat zonasida bo‘ldi