Foto: Oʻzbekiston Respublikasi Turizmni rivojlantirish davlat qoʻmitasi
Toshkentdagi Central Parkʻda 7 tonnalik sumalak tayyorlash boshlandi, deya yozadi Oʻzbekiston Respublikasi Turizmni rivojlantirish davlat qoʻmitasi.
Sumalakni tayyorlash uchun 1,25 tonna bugʻdoy va 4 tonna un ketgan. Tayyorlash jarayonida 80 nafar oshpaz qatnashmoqda.
Foto: Oʻzbekiston Respublikasi Turizmni rivojlantirish davlat qoʻmitasi
Ushbu milliy taom xayriya maqsadida tayyorlanmoqda. 30 mart kuni tayyor boʻlgan sumalak mehribonlik uylariga, poytaxt ahli va mehmonlariga tarqatiladi.
Turizmni rivojlantirish davlat qoʻmitasi, Oʻzbekiston Oshpazlar uyushmasi, Coca-Cola Oʻzbekiston kompaniyasi va Toshkent shahar hokimiyati tadbir tashkilotchilar sifatida qatnashmoqda. “Zamin” yangiliklarini “Twitter”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Samarqandda haydovchidan pora so‘ragan YPX xodimlari ishdan bo‘shatildi
Navoiyda YPX xodimlari ko‘z oldidagi qoidabuzarlikka ko‘z yumdi
Saudiyadagi forumda G‘azo urushi muhokama qilindi: «Isroilni to‘xtata oladigan yagona davlat – AQSH»
OAV erkinligi reytingi: Dunyodagi vaziyat - oxirgi 10 yildagi eng yomoni
Zaporoje viloyatining Rabotino shahri shimolida Rossiya bayrog‘i ko‘tarildi
AQSH Rossiyani Ukrainaga qarshi kimyoviy qurol qo‘llaganlikda aybladi
“Xufyona iqtisodiyotga qarshi kurash illyuziyasi” — Soliq qo‘mitasining rejalari nega tanqidga uchradi?
Keksayganda ham yosh ko‘rinish uchun qanday hayot tarzini kechirish kerak?