
Diyetolog Aleksandra Lapina kefirni eng foydali fermentlangan sut mahsuloti deb atadi. Bu haqda RIA Novosti yozmoqda.
Uning so‘zlariga ko‘ra, bu ichimlik yurak-qon tomir va asab tizimiga foydali ta’sir ko‘rsatadi, shuningdek, kalsiy manbai hisoblanadi.
«Uning tarkibida oqsillar, yog‘lar va mikroyelementlar mavjud. U ochlikni bartaraf etadi va metabolizmni yaxshilaydi. Ichaklarga ijobiy ta’sir ko‘rsatadi, shishiradi, metabolizmni tezlashtiradi, toksinlarni tanadan olib tashlaydi»,— deydi Lapina.
Mutaxassisning qo‘shimcha qilishicha, sog‘likka foydali bo‘lishi uchun har kuni kefir ichish tavsiya etiladi. “Zamin”ni Telegramʻda oʻqing!
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar