Bosh terisi mikropigmentatsiyasi bo‘yicha mutaxassis Amr Salem va trixolog Yannis Jansidesga ko‘ra, shakar va tuz miqdori yuqori bo‘lgan oziq-ovqatlarni haddan tashqari ko‘p iste’mol qilish kuchli soch to‘kilishiga olib kelishi mumkin.
Salemning fikricha, soch to‘kilishida chipslar, gazlangan ichimliklar va qandolat mahsulotlari eng xavfli hisoblanadi.
Biroq, boshqa mahsulotlar ham sochlarning holatini buzishi mumkin: masalan, sushi, agar ularni tayyorlash uchun organik simob bo‘lgan baliq ham qo‘shilsa.
Chiroyli va mustahkam sochlar uchun mutaxassislar bargli ko‘katlar, tuxum va kartoshka iste’mol qilishni tavsiya qiladi. “Zamin” yangiliklarini “Twitter”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
“Hizbulloh” bir sutkada Isroilga qarshi 20 ga yaqin harbiy amaliyot o‘tkazdi
Xalqaro jinoyat sudi Isroil bosh vaziri Netanyaxuni hibsga olishga order berdi
Turkiya o‘zining birinchi kvant kompyuterini taqdim etdi
Josep Borrel: “Xalqaro jinoyat sudining Netanyaxuni hibsga olish bo‘yicha qarori ijro etilishi shart”
Metabolizm sekinlashganining belgilari
Husiylar Isroil aviabazasiga gipertovushli raketa bilan zarba berdi
Superliga. OKMK safarda "Paxtakor"ni mag‘lub etdi va 11 yillik qora an’anaga chek qo‘ydi
Har payshanba jismoniy tarbiya va sport kuni sifatida belgilanadi