Zarur masalliqlar: 450-500 gr. suyaksiz baliq go‘shti, yarim bog‘ kashnich ko‘kati, 2 osh qoshiq zaytun yog‘i, 4 osh qoshiq bodom mag‘zi, yarimta piyoz, 1 osh qoshiq limon sharbati, 2 bo‘lak sarimsoq piyoz, yarim bog‘ selderey ko‘kati, tuz.
Tayyorlanishi: 1. Bodom mag‘zini 10 daqiqa qaynagan suvga solib qo‘ying. So‘ng suvidan ajratib, har bir mag‘izning po‘stini arching.
2. Blenderga archilgan bodom mag‘zi, maydalangan piyoz va sarimsoq piyoz, zaytun yog‘i, kashnich, selderey hamda limon sharbatini solib, ezg‘ilang.
3. Katta bo‘laklarga ajratilgan baliq go‘shtini tuz va murch bilan marinadlab, pichoq yordamida har tarafidan chuqur bo‘lmagan kesimlar hosil qiling. So‘ng o‘simlik yog‘i solingan tovada ikki tarafini qizartirib qovuring.
4. Pishgan baliq go‘shtini likopchaga solib, ustidan sousni tekislab quying va pomidor-bodring bo‘laklari bilan dasturxonga tortishingiz mumkin.
Tayyorlanish vaqti: 35 daqiqa.
Manba: Darakchi.uz “Zamin” yangiliklarini “Twitter”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Vladimir Putin «Krokus»da sodir etilgan terakt uchun o‘ch olishga chaqirdi
Ortiqcha vaznli insonlar uchun sog‘lom ovqatlanishning beshta muhim qoidasi
Germaniyada maktab o‘quvchilari ommaviy ravishda islom dinini qabul qilmoqda
Lukashenko G‘arbga tahdid bilan chiqdi
AQSHning G‘azodagi siyosatidan norozi Davlat departamenti rasmiysi iste’foga chiqdi
Sariqmi yoki yashil: qaysi turdagi banan foydaliroq?
Piyoda yurish va bog‘dorchilik bilan shug‘ullanish depressiyaga chalinishni 23 foizga kamaytiradi
Germaniyada ishlash istagida bo‘lgan o‘zbekistonlik mutaxassislar uchun nemis tili o‘rgatiladi