Quyida kundalik hayotimizda qo‘llash uchun qulay va inson organizmi uchun kerakli bo‘lgan lavlagining 5 ta foydali xususiyatlari bilan tanishing:
1. Qabziyat bezovta qilsa, 100-150 gr. qaynatilgan lavlagini och qoringa iste’mol qiling.
2. Qon kamayganda, teng miqdordagi sabzi, lavlagi, turp sharbatini aralashtiring. Kuniga 1-2 osh qoshiqdan ovqatdan avval qabul qiling.
3. Sabzi, bodring, lavlagi sharbatini teng miqdorda aralashtirib, 1 soat davomida muzlatkichda tindiring. Yarim stakandan ichiing. Bu sharbatlar
aralashmasi jigar va ichak faoliyatini yaxshilaydi, immunitetni ko‘tarib, ko‘rish qobiliyatini tiklaydi. Tayyor sharbatni bir kundan ortiq saqlamang.
4. Flebit (tomirlar shamollashi)da 50 gr. lavlagi bargini 1 litr qaynagan suvda damlang. 10 daqiqa tindiring va ovqatdan so‘ng yarim stakandan iste’mol qiling. Tomirlar faoliyatini yaxshilaydi.
5. Qon bosimi yuqori bo‘lganda, lavlagi sharbatini asal bilan aralashtirib, yarim stakandan kuniga 3-4 marta iching. “Zamin” yangiliklarini “Instagram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
BAAda isroillik ravvin o‘ldirib ketildi
Xalqaro jinoyat sudining orderi Isroilni nega qo‘rqityapti?
Husiylar Isroil aviabazasiga gipertovushli raketa bilan zarba berdi
Ukraina Kursk oblastida egallab olgan hududlarining 40 foizdan ortig‘ini yo‘qotdi
Medvedev: Maxsus harbiy operatsiya uchun qurollarning aksariyati Rossiyada ishlab chiqariladi
Xalqaro sud qarori: Netanyaxu va Gallant hibsga olinsa nima bo‘ladi?
Kreml saroyida O‘zbekiston yulduzlari konserti qanday o‘tdi?
Italiyada ekofaollar norozilik ramzi sifatida IIV binosi qarshisiga go‘ng to‘kdi