Olimlar qaysi taom umrni uzaytirishini aniqlashdi, deb xabar qilmoqda Darakchi nashri.
Britaniya va Yangi Zelandiya olimlarining taʼkidlashlaricha, agar biriktiruvchi toʻqimalarga boy taomlar koʻproq isteʼmol qilinsa, yurak-qon tomir, diabet, saraton, insult kabi xastaliklar paydo boʻlishi xavfi sezilarli darajada pasayadi.
Biriktiruvchi toʻqimalar suli yormasi, qora non, olma, kartoshka, sabzi, yasmiqda koʻproq boʻlarkan. Ammo ularni qovurib yeyish tavsiya etilmaydi. “Zamin” yangiliklarini “Telegram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
AQSH rasmiylari: Millionlab amerikaliklar xitoylik hakerlar hujumiga uchragan
Rossiya G‘azoga 29 tonnadan ortiq insonparvarlik yordami jo‘natdi
Rossiya qo‘shinlari Avdeyevkadagi ikkita qishloqni egallab oldi
«Tolibon» Moskvadagi terakt tashkilotchilarini yo‘q qilishga va’da berdi
Dubay hukmdorining eng go‘zal qizi qanday hayot kechiradi?
«Krokus»dagi hujum bo‘yicha sakkizinchi ayblanuvchining ismi oshkor qilindi
Rossiya Ukrainaning harbiy dron yig‘uv inshootlarini yo‘q qildi
AQSH politsiyachilarining «aqlli qarori» Legoga ma’qul kelmadi