Olimlar qaysi taom umrni uzaytirishini aniqlashdi, deb xabar qilmoqda Darakchi nashri.
Britaniya va Yangi Zelandiya olimlarining taʼkidlashlaricha, agar biriktiruvchi toʻqimalarga boy taomlar koʻproq isteʼmol qilinsa, yurak-qon tomir, diabet, saraton, insult kabi xastaliklar paydo boʻlishi xavfi sezilarli darajada pasayadi.
Biriktiruvchi toʻqimalar suli yormasi, qora non, olma, kartoshka, sabzi, yasmiqda koʻproq boʻlarkan. Ammo ularni qovurib yeyish tavsiya etilmaydi. “Zamin” yangiliklarini “Telegram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Endi «Doimiy yashash joyiga ro‘yxatga qo‘yish» qulaylashdi (video)
Organizmda qaysi turdagi vitamin yetishmayotganini qanday aniqlash mumkin?
Gretsiyada minglab odamlar NATOga qarshi namoyish o‘tkazdi
Germaniya razvedkasi rahbari: “Rossiya yaqin yillarda NATOga hujum qilishi mumkin”
100 mln so‘mgacha bo‘lgan kreditlar soddalashtirilgan tartibda ajratiladi
Eron Isroil bilan keng ko‘lamli urushga tayyorligini ma’lum qildi
Erdo‘g‘on: “Turkiya G‘azo mojarosi tugamaguncha Falastinni qo‘llab-quvvatlaydi”
Slovakiya bosh vaziri Putinning taklifini qabul qildi