Foto: «Gastranom»
Oddiy kotlet tayyorlash va iste’mol qilishdan charchaganlar e’tiboriga «lo‘li kabob» retseptini taqdim qilamiz.
Buning uchun quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:
Go‘sht — 0,5 kg
Piyoz 3 dona
Sarimsoq piyoz
Tuxum 2 dona
Mayonez — 1 osh qoshiq
Tuz va ziravorlar
Tayyorlanish jarayoni:
1. Qiyma maydalagichdan go‘sht va piyozni chiqarib aralashtiring.
2. Carimsoq piyoz, mayonez, tuxum, tuz va ziravorlarni qo‘shing.
3. Tayyor qiymani bir necha soatga muzlatkichga qo‘ying.
4. Tayyor masalliqdan kaboblarni patnisga tering
5. 180 daraja qizigan pechda 25 daqiqa pishiring.
Tayyor kaboblarni garnir bilan qo‘shib yeyishingiz mumkin. “Zamin” yangiliklarini “Odnoklassniki”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
“Kalyari” Shomurodov bo‘yicha bir qarorga keldi
Xodimlarning mehnat qonunchiligiga rioya etilishi nazoratga olingan
Elektromobil haydovchilar uch xil bo‘ladi
Ukraina kamikadze dronlari Belgorod viloyatidagi aholi punktlariga hujum uyushtirdi
Qodirovning 16 yashar o‘g‘li Putin nomidagi Rossiya maxsus kuchlari universiteti kuratori bo‘ldi
Shi Te Yong: "Bizda hali olimpiadaga chiqish imkoniyati bor"
Telegram Ukraina «GUR»ning «razvedka boti»ni blokladi
Ilon Mask Ukraina va AQSH o‘rtasidagi uzoq muddatli yordam bo‘yicha muzokaralarni “aqldan ozish” deb atadi