Foto: «Gastranom»
Oddiy kotlet tayyorlash va iste’mol qilishdan charchaganlar e’tiboriga «lo‘li kabob» retseptini taqdim qilamiz.
Buning uchun quyidagi mahsulotlar kerak bo‘ladi:
Go‘sht — 0,5 kg
Piyoz 3 dona
Sarimsoq piyoz
Tuxum 2 dona
Mayonez — 1 osh qoshiq
Tuz va ziravorlar
Tayyorlanish jarayoni:
1. Qiyma maydalagichdan go‘sht va piyozni chiqarib aralashtiring.
2. Carimsoq piyoz, mayonez, tuxum, tuz va ziravorlarni qo‘shing.
3. Tayyor qiymani bir necha soatga muzlatkichga qo‘ying.
4. Tayyor masalliqdan kaboblarni patnisga tering
5. 180 daraja qizigan pechda 25 daqiqa pishiring.
Tayyor kaboblarni garnir bilan qo‘shib yeyishingiz mumkin. “Zamin” yangiliklarini “Youtube”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Medvedev: Maxsus harbiy operatsiya uchun qurollarning aksariyati Rossiyada ishlab chiqariladi
Singapurda jahon shaxmat toji uchun bahs boshlandi
"Yirtqich" ovga chiqdi...
Namanganda olib qochilgan avtomobil «Qamchiq» dovonida to‘xtatildi
Erdo‘g‘on: “Turkiya G‘azo mojarosi tugamaguncha Falastinni qo‘llab-quvvatlaydi”
Xitoy Yaponiya va sakkizta davlat fuqarolariga vizasiz rejimni joriy etadi
Yevropani Ukrainadagi mojaro boshlanganidan beri eng sovuq qish kutmoqda
Peskov AQSHning amaldagi ma’muriyatini Ukrainadagi vaziyatni keskinlashtirishda aybladi