
8 sentyabr kuni Toshkent shahrida o‘tkazilgan 8 tonnali osh damlash tadbirining dong‘i ko‘plab mamlakatlarga taraldi, o‘nlab sayyohlar o‘zbekcha oshning mazasi va taassurotlarini o‘z yurtlariga olib ketishdi.
Doshqozonning ostidagi cho‘g‘i ham, megapalov atrofidagi gap-so‘zlar ham hali sovub ulgurmadi. Bugun mazkur palovni tayyorlaganlarning biri taniqli oshpaz Bahriddin Chustiy Facebook sahifasida Koreyadagi restoranlarning birida o‘zbek paloviga talab bir necha barobar oshgani xabari yetib kelganini yozdi:
“Bugun Koreyadagi Lazzat restorani rahbari telefon qilib, Ginnes oshidan keyin savdoimiz bir necha barobarga oshdi, odamlar o‘sha Ginnesga kirgan oshni yeyish uchun “oqib” kelmoqda dedilar....
Manba: Sof.uz “Zamin”ni Telegramʻda oʻqing!
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar