Diyetolog Mixail Ginzburg tuxum iste’mol qilishning eng yomon usulini ma’lum qildi. Bu haqda tibbiyot fanlari doktori «Rossiya 1» telekanali efirida aytib o‘tdi.
Uning so‘zlariga ko‘ra, ushbu mahsulot bilan qovurilgan har qanday kolbasa bu taomni zararli qiladi. O‘tkazilgan tadqiqotlarga ko‘ra, kuniga 50 gramm miqdorida qizarib pishgan qizil go‘sht bilan tuxum iste’mol qilish turli kasalliklar, xususan, oshqozon osti bezi va yo‘g‘on ichak saratoni xavfini oshiradi. Shifokor shuningdek, ushbu mahsulotlarning kombinatsiyasi aterosklerozni tezlashtirishi mumkinligini qo‘shimcha qiladi.
Mutaxassis tuxumni qovurilgan go‘sht bilan ortiqcha iste’mol qilmaslikni maslahat bergan. “Zamin” yangiliklarini “Instagram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
BAAda isroillik ravvin o‘ldirib ketildi
Ukraina Kursk oblastida egallab olgan hududlarining 40 foizdan ortig‘ini yo‘qotdi
Medvedev: Maxsus harbiy operatsiya uchun qurollarning aksariyati Rossiyada ishlab chiqariladi
Rossiya yuzlab yamanliklarni Ukrainaga qarshi urushga yolladi
Xitoy Yaponiya va sakkizta davlat fuqarolariga vizasiz rejimni joriy etadi
Abdusalom Azizovning DXX raisligidan haydalgani tasdiqlandi
O‘zbekistonda kelasi hafta boshida qanday ob-havo bo‘lishi ma’lum qilindi
Yevropa Chempionlar Ligasining 5-turida qanday natijadar qayd etildi?