Masalliqlar: 150 g marjumak yormasi, 250-300 g qiyma, 1 ta piyoz, 2 osh qoshiq pomidor pastasi, 2 ta sarimsoq tishchasi, 1 ta sabzi, 2-3 qoshiq o‘simlik yog‘i.
Tayyorlanishi: Marjumak yuviladi, yog‘langan tovada quritiladi. Mayda to‘g‘ralgan piyoz, qiyma va yirik qirg‘ichda qirilgan sabzi oltinrang tusga kirgunicha qovuriladi. Pomidor pastasini qo‘shib, yaxshilab aralashtiriladi.
Qiyma va sabzavotlarga marjumak qo‘shiladi. Marjumakning usti botar-botmas qilib qaynagan suv solinadi. Tuzi rostlanadi. Qozonning qopqog‘ini yopib, past olovda dimlanadi. Marjumak pishgach, mayda to‘g‘ralgan sarimsoq solinadi. Ta’bga ko‘ra, dimlash vaqtida dafna yaprog‘i va murch solish mumkin.
Manba: tasvir.uz “Zamin” yangiliklarini “Twitter”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Yaxshi pishgan va mazali anor tanlashga yordam beradigan tavsiyalar
Donald Tramp 27 yoshli Karolin Levittni Oq uy matbuot kotibi etib tayinlamoqchi
AQSH Isroilning ikki vaziriga sanksiya qo‘llamoqchi
Jo Bayden: “Ba’zan xotinim meni kosmosga jo‘natish bilan tahdid qiladi”
AQSH harbiylari orasida o‘z joniga qasd qilish ko‘paydi
Pashinyan Armanistonning Mustaqillik deklaratsiyani eng katta muammo va fojia deb atadi
Apple dongdor ikki ayfonini rasman eskirgan deb e’lon qildi
Har qanday katta yoshdagi kishi yetuk emas