Masalliqlar: 150 g marjumak yormasi, 250-300 g qiyma, 1 ta piyoz, 2 osh qoshiq pomidor pastasi, 2 ta sarimsoq tishchasi, 1 ta sabzi, 2-3 qoshiq o‘simlik yog‘i.
Tayyorlanishi: Marjumak yuviladi, yog‘langan tovada quritiladi. Mayda to‘g‘ralgan piyoz, qiyma va yirik qirg‘ichda qirilgan sabzi oltinrang tusga kirgunicha qovuriladi. Pomidor pastasini qo‘shib, yaxshilab aralashtiriladi.
Qiyma va sabzavotlarga marjumak qo‘shiladi. Marjumakning usti botar-botmas qilib qaynagan suv solinadi. Tuzi rostlanadi. Qozonning qopqog‘ini yopib, past olovda dimlanadi. Marjumak pishgach, mayda to‘g‘ralgan sarimsoq solinadi. Ta’bga ko‘ra, dimlash vaqtida dafna yaprog‘i va murch solish mumkin.
Manba: tasvir.uz “Zamin” yangiliklarini “Vkontakti”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Samarqandda haydovchidan pora so‘ragan YPX xodimlari ishdan bo‘shatildi
Istanbuldagi 1 may namoyishlarida 140 dan ortiq kishi hibsga olindi
Abbosbek Fayzullayev ham Osiyo kubogi finalida o‘ynamaydi
Timur Kapadze Yaponiyaga qarshi kechgan finaldan so‘ng nimalar dedi?
Rogov: Amerika qo‘shinlarining Ukrainada paydo bo‘lishi "ochiq ishg‘ol" bo‘ladi
Xitoyda avtomobil yo‘lining o‘pirilishi oqibatida kamida 24 kishi halok bo‘ldi
Ukraina Qrimga ATACMS raketalari bilan hujum qildi
Nyu-York politsiyasi Falastin tarafdori bo‘lib namoyish o‘tkazgan 282 talabani hibsga oldi