Havaskor oshpazlar ko‘pincha borsh tayyorlashda bir qator xatolarga yo‘l qo‘yadi. Bu haqda ukrainalik oshpaz Anton Samoylov aytib o‘tdi.
Uning ta’kidlashicha, eng asosiy xato — borshga qovurilgan poliz mahsulotlari solishdir. Agar taomga o‘zi shundoq ham yog‘li go‘sht solingan bo‘lsa, borsh haqiqiy fojeaga aylanadi.
«O‘zingiz bir o‘ylab ko‘ring, quyruq yog‘ini qovurish uchun tovaga yog‘ solsangiz nima bo‘lar edi. Bu ham xuddi shunga o‘xshash holat», — deydi oshpaz. U borsh uchun lozim bo‘lgan lavlagi, savzi, karam va piyozni qozonga xomligicha tashlashni maslahat berdi. “Zamin” yangiliklarini “Instagram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
O‘zbekistonlik 17 yoshli qiz dunyoning yetakchi universiteti olimlari bilan tadqiqot olib bormoqda
“Roma” Shomurodov uchun yana 8 million yevro xarajat qiladi!
Pnevmatik qurollarni o‘z ixtiyori bilan topshirganlar javobgarlikdan ozod etiladi
Messining salkam 1 million dollarga sotilgan salfetkasi haqida
Shimoliy Koreya yangi ko‘rsatkichlarga ega ballistik raketani sinovdan o‘tkazdi
O‘zbekistonliklar doimiy yashash uchun ko‘proq qaysi davlatlarga ko‘chib ketmoqda?
Jizzaxda uchta yuk mashinasi ishtirokida YTH sodir bo‘ldi
Ukraina prezidenti mahbuslarni safarbar qilish to‘g‘risidagi qonunni imzoladi