Zarur masalliqlar: 500 ml. zardob, 200 gr. qaynatilgan tovuq go‘shti, 100 gr. konservalangan makkajo‘xori, 3 dona qaynatilgan tuxum, bittadan bodring va qaynatilgan kartoshka, yarim bog‘ shivit, tuz.
Tayyorlanishi:
1. Qaynatilgan tovuq go‘shtini terisini olib tashlab, to‘rtburchak shaklda to‘g‘rang. Bodringni ham po‘stidan tozalab xuddi shu shaklda bo‘laklaysiz.
2. Qaynatilgan kartoshka va tuxumni ham to‘rtburchak shaklda to‘g‘raysiz.
3. To‘g‘ralgan masalliqlarni aralashtirib, maydalangan shivit va konservalangan makkajo‘xorini qo‘shing. Keyin zardobni quyib, tuz seping-da, yarim soat muzlatkichda qoldiring.
2 kishilik, 45 daqiqa
Manba: Darakchi.uz “Zamin” yangiliklarini “Twitter”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Ispaniya va Gretsiya Kiyevga Patriot tizimlarini yetkazib berishdan bosh tortdi
Xitoy AQSHni «qizil chiziqlar»ni kesib o‘tishdan ogohlantirdi va «dushman emas, hamkor» bo‘lishga chaqirdi
Mariya Zaxarova ukrainaliklarni Amerika hindulariga o‘xshatdi
Uchar avtomobil yo‘lovchi bilan birinchi parvozini amalga oshirdi (video)
Ruslar Abrams tanklarining zaif tomonini topishdi
“Tolibon” Afg‘onistonning Xost viloyatida besh nafar fuqaroni qamchi bilan jazoladi
Velosipedda sayr qilish uchun 3 sabab: yoshartiradi, ozdiradi va umrni uzaytiradi
Zoir Mirzayev “Telefonsiz maktab”ga 300 mln so‘m mukofot berdi