Zarur masalliqlar: 500 ml. zardob, 200 gr. qaynatilgan tovuq go‘shti, 100 gr. konservalangan makkajo‘xori, 3 dona qaynatilgan tuxum, bittadan bodring va qaynatilgan kartoshka, yarim bog‘ shivit, tuz.
Tayyorlanishi:
1. Qaynatilgan tovuq go‘shtini terisini olib tashlab, to‘rtburchak shaklda to‘g‘rang. Bodringni ham po‘stidan tozalab xuddi shu shaklda bo‘laklaysiz.
2. Qaynatilgan kartoshka va tuxumni ham to‘rtburchak shaklda to‘g‘raysiz.
3. To‘g‘ralgan masalliqlarni aralashtirib, maydalangan shivit va konservalangan makkajo‘xorini qo‘shing. Keyin zardobni quyib, tuz seping-da, yarim soat muzlatkichda qoldiring.
2 kishilik, 45 daqiqa
Manba: Darakchi.uz “Zamin” yangiliklarini “Telegram”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Rossiyalik deputat: «Oliy ma’lumotlilarning kurerlik qilishi — vatanparvarlikka zid»
Donald Tramp 27 yoshli Karolin Levittni Oq uy matbuot kotibi etib tayinlamoqchi
Apple dongdor ikki ayfonini rasman eskirgan deb e’lon qildi
AQSH Isroilning ikki vaziriga sanksiya qo‘llamoqchi
AQSH harbiylari orasida o‘z joniga qasd qilish ko‘paydi
Jo Bayden: “Ba’zan xotinim meni kosmosga jo‘natish bilan tahdid qiladi”
Yaxshi pishgan va mazali anor tanlashga yordam beradigan tavsiyalar
Endi operatsiyadan so‘ng kesmalar o‘rni ikki barobar tezroq bitishi mumkin