Quyon go‘shtida oqsil yuqori darajada, yog‘ juda kam bo‘lgani bois u tovuq, kurka, qo‘y, mol go‘shtlariga nisbatan shifobaxshroq. Shuning uchun uni oshqozon kasalligi, yurak-qon tomiri xastaligi va vaznni kamaytirish uchun yeyish tavsiya etiladi.
Quyon go‘shtida letsitin ko‘pligi tufayli uni muntazam iste’mol qilib turish aterosklerozdan saqlaydi.
Bundan tashqari quyon go‘shti yurak atrofini yog‘ bosib qolishidan asraydi.
Quyon yog‘i yanada foydaliroq. Agar uni asal bilan aralashtirib, surunkali yo‘talga qarshi ko‘krak va orqa kurakka surtsangiz, yo‘tal yengiladi. “Zamin” yangiliklarini “Youtube”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Xonanda Ruxshona uylanmagan yigitga turmushga chiqqani haqida so‘zlab berdi
Xalqaro jinoyat sudi Isroil bosh vaziri Netanyaxuni hibsga olishga order berdi
22 noyabr kuni Cobalt avtomobiliga shartnoma ochilishi e’lon qilindi
“Hizbulloh” bir sutkada Isroilga qarshi 20 ga yaqin harbiy amaliyot o‘tkazdi
Diniy qo‘mita Umra ziyoratini tashkil qilish uchun 12 ta turfirmaga litsenziya berdi
Olimlar Oyning orqa tomonidan olingan tuproq namunalarini o‘rgandi
G‘azoda 2023 yil oktyabr oyidan buyon 17 mingdan ortiq bola halok bo‘lgan...
Devorga yopishtirilgan bananni 6,2 mln dollarga sotib olgan odam uni yemoqchi