
Диетолог Aлександра Лапина кефирни энг фойдали ферментланган сут маҳсулоти деб атади. Бу ҳақда РИA Новости ёзмоқда.
Унинг сўзларига кўра, бу ичимлик юрак-қон томир ва асаб тизимига фойдали таъсир кўрсатади, шунингдек, калций манбаи ҳисобланади.
«Унинг таркибида оқсиллар, ёғлар ва микроелементлар мавжуд. У очликни бартараф этади ва метаболизмни яхшилайди. Ичакларга ижобий таъсир кўрсатади, шиширади, метаболизмни тезлаштиради, токсинларни танадан олиб ташлайди»,— дейди Лапина.
Мутахассиснинг қўшимча қилишича, соғликка фойдали бўлиши учун ҳар куни кефир ичиш тавсия этилади. «Замин»ни Telegram’да ўқинг!
Ctrl
Enter
Хато топдИнгизми
Иборани ажратиб Ctrl+Enter тугмасини босингМавзуга оид янгиликлар