Foto: «Moscow-oblast.sm-news.ru»
Tish rangiga, ayniqsa, tarkibida aminokislotalar va pigmentlar bo‘lgan mahsulotlar ko‘proq ta’sir ko‘rsatadi.
Stomatologlarning fikriga ko‘ra, chernika, qora smorodina, marinadlangan lavlagi, gilos va olcha sharbati, qizil sharob, shuningdek, rang-barang gazlangan ichimliklar, qayla va ziravorlar tish rangini o‘zgartiradi.
Mutaxassislarning ta’kidlashicha, doimo choy va qahva ichish ham tish rangiga salbiy ta’sir o‘tkazadi. Ustiga-ustak, choy tishlarni yanada ko‘proq qoraytiradi. Bunday ichimliklarni har safar iste’mol qilgandan so‘ng og‘izni chayish yoki maxsus tish ko‘pigini surtish kifoya. Faqat har kuni ertalab tishlarni yaxshilab yuvish zarur. “Zamin” yangiliklarini “Twitter”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Moskva aeroportlarida 1000 ga yaqin tojikistonlik qolib ketdi
O‘zbekistonning eksport va importida yuqori ulushga ega davlatlar ma’lum qilindi
O‘zbekistonning tog‘li hududlarida qor yog‘di
Saudiyadagi sammitda Isroil va Hamas o‘rtasida muzokaralarni tiklashga harakat qilinmoqda
Futzal. Bugun O‘zbekiston bronza medali uchun Tojikiston bilan o‘ynaydi
Bundesliga. "Bayer" 90+6 daqiqada gol urib yana mag‘lubiyatdan qutulib qoldi!
Donald Tramp sudga hurmatsizlik qilgani uchun jarimaga tortildi
Timur Kapadze Indoneziyaga qarshi kechadigan yarim final bahsidan oldin nimalar dedi?