Tibbiyot fanlari nomzodi, endokrinolog Zuxra Pavlova o‘zining Telegram-kanalida qanday nonushtani eng foydali deya hisoblash mumkinligi haqida yozdi.
Mutaxassisning fikriga ko‘ra, har qanday taom oqsil, murakkab uglevodlar va yog‘larni o‘z ichiga olishi kerak.
Nonushtaga tuxumni yaxshilab qaynatib iste’mol qilgan ma’qul, tuxum qo‘yilgan suv qaynab chiqqach ham bir daqiqa kutish tavsiya etiladi. Tuxumni sabzavot va salatlar bilan yeyish foydali (bodring, pomidor va hokazo). Javdar non yeyish ham mumkin, nonni biroz suvini qochirib iste’mol qilish foyda beradi.
Shu bilan birga, nonushta bilan choy yoki qahva ichmaslik tavsiya etiladi, limonli bir stakan iliq suv esa yaxshidir. Pavlovaning so‘zlariga ko‘ra, ideal nonushta - bu tariq pyuresidir. U pyureni qovoq bilan birga pishirishni maslahat bergan.
Endokrinolog bunday nonushtaga shuningdek, qo‘shimcha protein kokteyli yoki tvorog iste’mol qilish mumkinligini ta’kidladi. “Zamin” yangiliklarini “Odnoklassniki”da kuzatib boring
Ctrl
Enter
Xato topdIngizmi?
Iborani ajratib Ctrl+Enter tugmasini bosingMavzuga oid yangiliklar
Shols va Putin o‘rtasidagi suhbat Kiyevga signal bo‘ldi
Ayrim boshqaruv servis kompaniyalari shartnomalarida asossiz shartlar belgilangani aniqlandi
KXDR yetakchisi dronlarni ommaviy ishlab chiqarishni yo‘lga qo‘yishni buyurdi
20 yoshli o‘zbekistonlik qizni qarindoshi Turkiyaga sotib yubordi
Kreml Ukraina bo‘yicha muzokarada shartlar qo‘yishga urinmoqda
Turkiyaning Harper's Bazaar nashri yil ayolini aniqladi (foto)
Rossiya armiyasi Kupyanskka kirgani aytilmoqda
Bayden va Jinping Peruda uchrashdi: «Agar bir-birimizni raqib deb bilsak, munosabatlarni buzamiz»